OVER ONS

ONS RESTAURANT

Welkom bij Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Ko Shing De Bilt

Ko Shing staat synoniem voor streven naar het hoogst haalbare. Deze naam is niet willekeurig gekozen, want dit betekent dat wij iedere dag ons best doen om te zorgen dat u goed en lekker kunt eten dankzij onze kennis, kunde en verse premium producten.

Ko Shing maakt al ruim 50 jaar klassieke Chinese gerechten als Babi Pangang, Foe Yong Hai en Tjap Tjoy. Dat onze kwaliteit wordt gewaardeerd is te merken aan de vele bekende en vaste klanten die we steeds in ons restaurant mogen verwelkomen. Altijd vinden we het gezellig om met onze gasten te kletsen. En niet onbelangrijk is dat u bij ons kunt rekenen op een uitstekende service.

Veel van onze vaste klanten komen uit De Bilt, Bilthoven, Den Dolder, Bosch en Duin, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Groenekan, maar ook van verdere (grotere) plaatsen als Nieuwegein, Soesterberg, Zeist, Bunnik en Utrecht.

Graag verwelkomen wij u in ons restaurant.

AFHALEN

Benieuwd naar onze menukaart met afhaalgerechten? Klik hier

RESTAURANT

Ons restaurant heeft plaats voor circa 40 personen. Hier kunt u kiezen voor à la carte gerechten. Of voor lopend buffet vanaf 15 personen. Voorbeeldmenu’s voor uw lopend buffet klik hier

Vragen of suggesties? info@koshingdebilt.nl
Bestellen? 030-220 26 11